Avek bedden

Avek is een Nederlands merk dat al meer dan 90 jaar hoogwaardige bedden en matrassen produceert. Het bedrijf is gevestigd in Friesland en is een familiebedrijf dat wordt gerund door de derde generatie.

Avek is bekend om zijn innovatieve ontwerpen en gebruik van hoogwaardige materialen. Ze hebben een uitgebreide collectie bedden en matrassen, waaronder boxsprings, ledikanten en verstelbare bedden.

Een van de opvallende kenmerken van Avek is dat het bedrijf veel aandacht besteedt aan het comfort en de gezondheid van de slaper. Zo zijn hun matrassen voorzien van comfortlagen die zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals latex en koudschuim. Daarnaast hebben ze ook matrassen met pocketvering en hybride matrassen die een combinatie van materialen gebruiken.

Avek streeft ook naar duurzaamheid en heeft een eigen fabriek waar ze veel aandacht besteden aan het verminderen van afval en het gebruik van duurzame materialen. Ze zijn dan ook gecertificeerd met het Milieukeurmerk en Cradle to Cradle.

Over het algemeen wordt Avek beschouwd als een premium merk vanwege de hoge kwaliteit van hun producten en hun focus op comfort, gezondheid en duurzaamheid.

Hulp of advies nodig?

Onze slaapadviseurs staan dagelijks voor jou klaar voor een persoonlijk advies!

Winkelwagen
Scroll naar boven