Service en Garantie

Service & Garanties

123logeerbed is een écht familiebedrijf uit Arnhem. Al meer dan 65 jaar actief met een beddenwinkel in Arnhem, Alex Damminga is de eigenaar.

123logeerbed.nl stelt zelf haar assortiment samen en kiest hiervoor uit de beste materialen en merken. Hierdoor kunt u genieten van producten van een echte topkwaliteit. Wanneer je niet tevreden bent over een product of wanneer zich een probleem voordoet dan lossen wij dit altijd samen met jou op. Ook kun je gebruik maken van onze garantieregeling.

Controleer bij aflevering altijd direct de geleverde artikelen op beschadigingen en eventueel andere gebreken. Is de juiste afmeting en/of kleur geleverd. Wij verzoeken u het gebrek zo spoedig mogelijk na ontdekking aan ons kenbaar te maken.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doen niets af aan de wettelijke garantie. Indien er sprake is van fabrieksgarantie staat de duur vermeld in de specificaties van het desbetreffende product.

Wilt je meer informatie over de voorwaarden van een fabrieksgarantie van een bepaald merk of product? Stuur dan een mail naar info@123logeerbed.nl of bel met een van onze verkoopmedewerkers op 026-8446411.

Product Garantieregeling

123logeerbed.nl geeft op haar producten de volgende garantie:

 • 5 jaar garantie op materiaal- en fabricagefouten op basis van jaarlijkse afschrijving van 1/5 deel van de aankoopwaardeop de volgende producten
  • Dwarsgespannen spiraalbodems en boxsprings m.u.v. de motoren en overige electronica
  • Alle matrassen en topmatrassen
 • 3 jaar garantie op materiaal- en fabricagefouten op basis van jaarlijkse afschrijving van 1/3 deel van de aankoopwaarde op de volgende producten
  • Stalen (ruimtebesparende) bedden
  • Bijmeubelen zoals nachtkastjes
 • 2 jaar garantie op motoren en overige electronica (m.u.v. batterijen, kabels, stekkersen lampjes. Indien motoren eigenhandig geopend zijn, vervalt de garantie

Matrassen:
Onze matrassen zijn  gemaakt van de best geteste materialen. Daarom geven we bij normaal gebruik 5 jaar garantie
Boxsprings:
De ongeëvenaarde kwaliteit van onze boxsprings staat voor ons als een huis. Daarom geven we bij normaal gebruik 25 jaar garantie op frame en veerbreuk.

Garantie op basis van afschrijving houdt in dat de kosten van reparatie of vervanging in het eerste jaar volledig door 123logeerbed.nl vergoed worden en dat de vergoedingen in de navolgende jaren telkens met 1/5 deel verminderen bij 5 jarige garantie. bij een 3 jarige garantie verminderen de vergoedingen met 1/3 deel per jaar.

Voorwaarde voor garantie is:

 • onderhouds- en plaatsingsinstructies zijn juist gevolgd
 • er is sprake van normaal huishoudelijk gebruik
  • slapen, tv kijken, ontbijten 

De garantie vervalt bij buitensporig gebruik zoals: het bed gebruiken als trampoline of defecten door verhuizing en door verkoop aan derden.

Normale slijtage en gebreken ontstaan door onoordeelkundig of ondoelmatig gebruik zijn van garantie uitgesloten. Je kunt alleen aanspraak maken op de garantieregeling door de oorspronkelijke aankoop bon te overleggen. De garantie is alleen geldig voor de eerste koper.

Een beroep op de garantie zal door 123logeerbed.nl eerst beoordeeld worden. Indien de klacht gegrond is, zal 123logeerbed.nl het product kosteloos of tegen gereduceerde kosten (in geval van garantie op basis van afschrijving) repareren of, indien herstelonmogelijk is, vervangen. De kosten voor het retourneren en verzenden komen (uitsluitend in Nederland en België) voor rekening van 123logeerbed.nl. De garantie vervalt indien het product door personen gemonteerd of gedemonteerd wordt, die door 123logeerbed.nl als niet-gekwalificeerd worden aangemerkt. Ook vervalt de garantie wanneer het product verkocht wordt aan derden.

100% tevredenheidsgarantie

Wij staan achter de kwaliteit van onze producten. Om jou als klant te overtuigen gaat in onze winkel in Arnhem makkelijker dan bij een online aankoop. Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie meet een niet goed = geld terug garantie. Ben je niet overtuigd van de kwaliteit van ons product dan mag je deze GRATIS retour sturen. Wij betalen dan na ontvangst van het artikel het volledige aankoopbedrag incl de retourkosten binnen 3 tot 5 werkdagen terug. De kosten van voor de retourzending worden alleen vergoed wanneer je deze binnen 24 uur na ontvangst van het artikel online via het retourformulier aanmeldt voor retourzending binnen Nederland. Voor retourzendingen vanuit andere landen vragen wij jou om eerst contact op te nemen met onze klantenservice.

Hulp of advies nodig?

Onze slaapadviseurs staan dagelijks voor jou klaar voor een persoonlijk advies!

Winkelwagen
Scroll naar boven