Retourneren

14 dagen zichttermijn

123logeerbed.nl hanteert een zichttermijn van 14 kalender dagen. Dit betekent dat jij van ons ruim de tijd krijgt om de kwaliteit van het bestelde artikel zelf te beoordelen. Binnen de periode van de zichttermijn kunt jij de koop ontbinden. Na ontbinding heb je 14 kalenderdagen om het product op eigen kosten en risico te retourneren. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit. Een zichttermijn moet je niet verwarren met een testperiode.

Een zichttermijn betreft een periode waarin je een artikel beoordeeld, zoals je dat ook in onze showroom zou doen. Uiteraard verwachten wij dat je het artikel na ontvangst met zorg behandeld. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je een artikel op een andere wijze hebt gebruikt dan je bij ons in de winkel zou doen, mogen wij je aansprakelijk stellen. Het recht van retourneren is niet van toepassing op speciaal voor jou op maat of kleur gemaakte artikelen. Voor bed- en badtextiel geldt dat deze niet in zijn geheel uit de verpakking mag zijn geweest. Je mag uiteraard de verpakking wel openen om zo de stof te kunnen zien en voelen, maar hiervoor is niet nodig het artikel in zijn geheel uit de verpakking te halen. Wanneer je dat wel doet verliest het zijn verkoopwaarde, aangezien wij deze niet meer als nieuw kunnen verkopen.

Bekijk hier meer informatie over herroepingsrecht. Klik hier om je retour aan te melden.

Retourvoorwaarden

Herroepingsrecht:
Het herroepingsrecht houdt in dat je binnen 14 dagen je aankopen zonder opgaaf van redenen mag terugsturen. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, kun je het herroepingsformulier hier downladen, invullen en opsturen. Dit is echter niet verplicht. Je kunt ook je retour aanmelden via onze retourservice, hierdoor maak je ook gebruik van je herroepingsrecht.

Ontvang ik mijn aankoopbedrag terug?
Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden ons het recht voor om geretourneerde artikelen waarbij het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd een waardevermindering toe te passen.

Hoe werkt dit bij achteraf betalen of in termijnen betalen?
Wanneer je gebruik maakt van achteraf betalen of betalen in termijnen dan vragen wij je om je factuur te betalen. En zodra wij de producten retour ontvangen hebben dan storten wij het bedrag weer terug op je rekening. Maak je gebruik van het herroepingsrecht dan moeten de producten in de originele staat behouden zijn. Dit betekent dat je ervoor dient te zorgen dat de artikelen die je retourneert onbeschadigd zijn en indien mogelijk in de originele verpakking zitten.  Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij je aansprakelijk stellen.

Retourkosten:
De kosten voor het retour sturen zijn voor de klant.

Lees ook meer over Service en Garantie

Hulp of advies nodig?

Onze slaapadviseurs staan dagelijks voor jou klaar voor een persoonlijk advies!

Winkelwagen
Scroll naar boven