Onze beddenwinkel in Arnhem

Adres

Boulevard-Heuvelink 24-26
6828 KP ARNHEM
026-8446411

Openingstijden

Ma: op afspraak
Di: 10.00 -17.00 uur
Wo: 10.00 -17.00 uur
Do: 10.00 -17.00 uur
Vrij: 10.00 -17.00 uur
Za: 10.00 -17.00 uur
Zo: op afspraak

TopSleep dé beddenzaak van Arnhem

TopSleep is de beddenzaak van Arnhem. Al meer dan 65 jaar is TopSleep een begrip in Arnhem. Eigenaar Alex Damminga heeft naast het assortiment van 123logeerbed.nl ook tal van andere merken in zijn winkel staan. Het assortiment bestaat uit boxsprings, matrassen, ledikanten, houten ledikanten, dekbedden en hoofdkussens. Ook kun je bij TopSleep Arnhem terecht voor beddengoed, dekbedovertrekken, moltons van de merken Essenza, Dommelin en Bella Donna. Wil jij ook goed slapen? Laat je dan voorlichten door Alex Damminga en zijn team van ervaren slaapdeskundigen. Ben je op zoek naar een boxspring of matras? Bij TopSleep Arnhem ben je hiervoor aan het goede adres. Met merken als Avek, Cinderella, Kuperus, Serta en Mline ben je in de beddenzaak van Arnhem aan het goede adres. De koffie staat klaar!

Dé beste beddenwinkel van Arnhem

Het team van Alex Damminga staat dagelijks voor jou klaar. Ben je op zoek naar een bed of een nieuw matras? Wil je advies over een goed hoofdkussen of wil je een hoofdkussen thuis uit testen? Toe aan een nieuw en fris dekbed of mooi bedtextiel? Kom dan langs in onze showroom aan de Boulevard Heuvelink.

Ruimtebesparende bedden bij TopSleep

Ook ruimtebesparende bedden vindt je bij Topsleep de beddenwinkel van Arnhem. Topsleep is dealer van Avek en Kuperus. Voor Avek bedden en Kuperus ruimtebesparende bedden ga ja naar TopSleep. Ben je op zoek naar een logeerbed, logeermatras, vouwbed, opklapbed of onderschuifbed? Koop hem dan online bij 123logeerbed.nl of neem contact op met Alex Damminga.

Beschikbare merken in de winkel

Hulp of advies nodig?

Onze slaapadviseurs staan dagelijks voor jou klaar voor een persoonlijk advies!

Winkelwagen
Scroll naar boven