Vouwbed, de beste vouwbedden voor jou geselecteerd

Met een vouwbed creëer eenvoudig een gastvrije slaapplek. Een vouwbed biedt comfort en gemak in één. Met een handig opklapmechanisme en compact ontwerp is het ideaal voor kleine ruimtes. Onze opklapbedden zijn voorzien van wieltjes waardoor deze eenvoudig te verplaatsen is.

Het stevige frame en de comfortabele matras zorgen voor een goede nachtrust voor je gasten. Of je het nu gebruikt voor logees, op vakantie of als tijdelijke slaapoplossing, een vouwbed van 123logeerbed.nl is jouw betrouwbare en ruimtebesparende metgezel. Maak gastvrijheid moeiteloos met onze vouwbedden.

Vouwbed online kopen?

Een vouwbed koop je makkelijk online bij 123logeerbed.nl. Wij hebben voor jou alleen de beste vouwbedden geselecteerd. Heb je een vraag over één van onze opklapbedden? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn de voordelen van een vouwbed?

Vouwbedden zijn ideaal voor wanneer je een logee hebt. Een vouwbed heeft de volgende voordelen:

Eenvoudig in gebruik, gemakkelijk op te zetten en weer in te klappen
Ruimtebesparend
Zijn voorzien van wieltjes waardoor makkelijk verrijdbaar
Slaapcomfort door goede matrassen en dwarsgespannen spiraalbodem

De vouwbedden van 123logeerbed.nl zijn speciaal geselecteerd, zijn robuust, duurzaam en slapen comfortabel.

Welke functies heeft een vouwbed?

Een vouwbed is een handig opklapbed dat ontworpen is om eenvoudig opgevouwen en opgeborgen te kunnen worden wanneer het niet in gebruik is. Het belangrijkste doel van een vouwbed is om extra slaapruimte te bieden wanneer dat nodig is, maar het kan ook andere functies en voordelen hebben, afhankelijk van het specifieke model.

Hier zijn enkele functies die veel vouwbedden kunnen hebben:

  1. Extra slaapruimte: Het belangrijkste doel van een vouwbed is om extra slaapruimte te bieden voor gasten of bewoners wanneer er niet voldoende bedden beschikbaar zijn.
  2. Draagbaarheid: Vouwbedden zijn doorgaans licht van gewicht en kunnen worden opgevouwen om gemakkelijk te worden verplaatst en opgeborgen. Dit maakt ze ideaal als logeerbed.
  3. Ruimtebesparend: Het opvouwbare ontwerp van het bed zorgt ervoor dat het weinig ruimte inneemt wanneer het niet wordt gebruikt, waardoor het ideaal is voor kleine ruimtes.
  4. Gemakkelijk opzetten en opbergen: Vouwbedden kunnen meestal snel en eenvoudig worden opgezet en opgevouwen, waardoor ze handig zijn voor situaties waarin snel een extra slaapplaats nodig is.
  5. Comfort: Hoewel vouwbedden niet altijd dezelfde luxe en ondersteuning bieden als permanente bedden, zijn er modellen die zijn uitgerust met matrassen van redelijke kwaliteit om comfortabel slapen mogelijk te maken. Neem contact met ons op en vraag naar het comfort.
  6. Duurzaamheid: Sommige vouwbedden zijn gemaakt van duurzame materialen en kunnen lang meegaan, zelfs bij regelmatig gebruik.

Veel gestelde vragen over een vouwbed

Wat is een vouwbed?

Een vouwbed wordt ook wel een opklapbed genoemd. Een vouwbed kun je opklappen waardoor deze makkelijk op te bergen is, dit wordt ook wel een ruimtebesparend bed genoemd. Vouwbedden worden vaak gebruikt als slaapoplossing voor logees. De meeste vouwbedden zijn voorzien vavn wieltjes en kun je binen een paar seconden uitklappen tot bed.

Vouwbedden hebben vaak de standaard matrasmaat 90×200 en zijn leverbaar met een spiraalbodem of een lattenbodem. Er is veel kwaliteitsverschil in vouwbedden. Wij hebben alleen de beste vouwbedden in ons assortiment opgenomen. Deze bieden een goed slaapcomfort en zijn duurzaam in gebruik.

Waarom kiezen voor een vouwbed en niet voor een onderschuifbed?

Een onderschuifbed neemt meer ruimte in beslag dan een vouwbed. Wil je twee logeerbedden en heb je ruimte genoeg in de logeerkamer? Dan kan een onderschuifbed uitkomst bieden. Hierbij schuif je het ene bed onder het andere bed.

Ben je beperkt in je ruimte voor logees dan neemt een vouwbed minder ruimte in beslag wanneer je deze opklapt en wilt wegzetten voor de volgende logeerpartij.

Lees onze blog over De Beste Vouwbedden

Ontdek wat een vouwbed is, wat de voordelen van een vouwbed zijn en de verschillende soorten vouwbedden. Lees het op onze blog pagina.

een vouwbed is een ideaal ruimtebesparend bed om logees te laten slapen. Je klapt deze eenvoudig in en rijdt hem zo weg

Hulp of advies nodig?

Onze slaapadviseurs staan dagelijks voor jou klaar voor een persoonlijk advies!

Winkelwagen
Scroll naar boven