Veilig betalen bij 123logeerbed.nl

In onze webwinkel kun je op de onderstaande manieren veilig betalen:

Logeerbed kopen met ideal@2x

iDEAL

Bij 123logeerbed.nl betaal je eenvoudig met iDEAL. De betaling loopt dan via internetbankieren bij jouw eigen bank. iDEAL heeft de volgende banken als partner: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, Knab, ING Bank, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. 

Selecteer bij de betaling iDEAL en je gaat dan automatisch naar jouw eigen vertrouwde bankomgeving.
De betaling wordt direct verwerkt en je ontvangt van 123logeerbed per e-mail een bevestiging.

123logeerbed_veilig betalen met_bancontact@2x

Bancontact

Wil je met Bancontact betalen? Kies dan betaalmethode Bancontact tijdens het de online aankoop in het afrekenproces. Je hebt dan de keuze om je kaartgegevens in te vullen of te betalen met de App. Wanneer je je kaartnummer van je Bancontact-kaart invult dan kom je in de vertrouwde internetbankieromgeving van jouw bank. Hier kun je je betaling afronden. Nadat de betaling geslaagd is ontvang je van 123logeerbed.nl een aankoopbevestiging.

Logeerbed in3 betalen_in3@2x

in3

Betaal jouw producten in drie x via in3. Bij in3 betaal je in 3 termijnen zonder rente of lening en er wordt geen BKR registratie uitgevoerd. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. De eerste termijn betaalt je bij het plaatsen van de bestelling direct via iDEAL. De tweede termijn betaalt je binnen 30 dagen en de derde termijn weer 30 dagen daarna.

Waarom kan ik niet Achteraf of In3 betalen?
Wanneer je betaling niet lukt, neem dan contact op met in3. Vanwege privacy hebben wij geen inzicht in de reden. Wanneer betalen in3 niet lukt dan kun je altijd nog met één van de andere betaalmethoden betalen.

betaal bij 123logerbed.nl veilig met je credit card

CreditCard

Betaal veilig en eenvoudig met je Master Card, Visa Card of Maestro. Met je credit card koop je op krediet en betaal je achteraf. De creditcard-bedrijven bieden doorgaans uitgebreide kopersbescherming en -verzekering. Lees hiervoor de voorwaarden van jouw credit card bedrijf. Wij berekenen geen extra kosten wanneer je met je credit card betaalt.

Hulp of advies nodig?

Onze slaapadviseurs staan dagelijks voor jou klaar voor een persoonlijk advies!

Winkelwagen
Scroll naar boven