Over 123logeerbed.nl

Wij leveren kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs en een snelle levering. 123logeerbed.nl is een begrip in de markt en levert slaapcomfort. Van logeerbedden, logeermatrassen tot dekbedden, hoofdkussens en bedtextiel.

Achtergrond 123logeerbed.nl

Mijn naam is Alex Damminga en oprichter van 123logeerbed.nl. Mijn opa is in de jaren 60 een textiel winkel begonnen in Arnhem. Mijn vader heeft deze overgenomen en ik ben inmiddels de 3e generatie Damminga met een beddenwinkel in Arnhem. Onze beddenwinkel in Arnhem heet TopSleep en is een begrip in Arnhem en omgeving. De online beddenwereld bestaat voornamelijk uit allerlei stunters die vaak een ondermaatse kwaliteit leveren. Dit bracht mij op het idee van 123logeerbed.nl waar de balans tussen een uitstekende kwaliteit en goede prijs. In ons assortiment vind je alleen producten die met de grootst mogelijke zorg zijn geselecteerd. Het zijn producten waar wij stuk voor stuk in staan voor de kwaliteit.

Populaire producten

Wij verkopen al jaren een uitstekende logeermatras welke in eigen fabriek gefabriceerd wordt. Ook voor vouwbedden en onderschuifbedden bent u bij ons aan het juiste adres. maak je bed voor je logees mooi op met beddengoed en kleed de logeerkamer aan met mooie accessoires.

Zakelijke klanten

123logeerbed.nl verkoopt aan particulieren en aan zakelijke klanten. Zo leveren wij aan Bed & Breakfast, vakantieparken, zorginstellingen, hotels en andere bedrijven. Ook leveren wij voor specifieke projecten. Wil je meer weten kijk dan op zakelijk pagina.

Contact

123logeerbed.nl
Boulevard-Heuvelink 24-26
6828 KP ARNHEM
026-8446411
info@123logeerbed.nl

123logeerbed.nl is onderdeel van REAL Retail B.V.
KvK nummer: 82506272
BTW nummer: NL862496925B01

Hulp of advies nodig?

Onze slaapadviseurs staan dagelijks voor jou klaar voor een persoonlijk advies!

Winkelwagen
Scroll naar boven