Kuperus bedden

Kuperus is een Nederlands bedrijf dat al meer dan honderd jaar gespecialiseerd is in het maken van handgemaakte bedden en matrassen van hoge kwaliteit. Het bedrijf is gevestigd in het Friese Bolsward en wordt nog steeds geleid door de familie Kuperus.

Kuperus bedden en matrassen worden met de hand vervaardigd, met gebruik van hoogwaardige materialen. Het bedrijf heeft een eigen fabriek waar het de bedden en matrassen op maat maakt, volgens de wensen van de klant. Het bedrijf heeft een uitgebreide collectie bedden en matrassen, waaronder boxsprings, ledikanten en verstelbare bedden.

Een van de kenmerken van Kuperus is het gebruik van natuurlijke materialen in hun bedden en matrassen. Zo worden er onder andere materialen zoals paardenhaar, wol en katoen gebruikt. Deze materialen hebben van nature ademende en vochtregulerende eigenschappen, waardoor ze zorgen voor een comfortabel slaapklimaat.

Kuperus hecht veel waarde aan duurzaamheid en streeft naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Zo gebruiken ze duurzame materialen en hebben ze verschillende certificeringen op het gebied van duurzaamheid.

Over het algemeen wordt Kuperus beschouwd als een hoogwaardig merk vanwege de focus op handgemaakte producten van hoge kwaliteit, het gebruik van natuurlijke materialen en de aandacht voor duurzaamheid.

Hulp of advies nodig?

Onze slaapadviseurs staan dagelijks voor jou klaar voor een persoonlijk advies!

Winkelwagen
Scroll naar boven