Zakelijke klant

Een goede slaapoplossing voor iedereen

Wil je dat jouw klanten, medewerkers of gasten kunnen genieten van een goede nachtrust? Wij leveren ook grote aantallen boxsprings, matrassen, bedden, dekbedden, hoofdkussens, beddengoed, badgoed en accessoires. Wij leveren al jaren bedden aan eigenaren van B&B, hotels, vakantieparken, zorginstellingen of vergelijkbare bedrijven in binnen- en buitenland.

Ook eigenaren van vakantiewoningen en woningen die verhuurd worden via airbnb helpen wij al jaren met een goed hotelbed.

Al meer dan 60 jaar hebben wij in Arnhem een winkel en een matrassenfabriek. TopSleep is dรฉ beddenwinkel van Arnhem en een begrip in Arnhem en omstreken. Zoek je een partner voor de inrichting van het slaapcomfort voor jouw hotel, vakantiepark, Bed & Breakfast, zorginstelling of vergelijkbaar bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met Alex Damminga.

Wij hebben een gedegen ervaring en ruim assortiment. Of het nu gaat om maatwerk of standaard maten. Wij helpen jou graag. Wij geven advies over de producten en hebben voor ieder budget een goede oplossing beschikbaar.

Hulp of advies nodig?

Onze slaapadviseurs staan dagelijks voor jou klaar voor een persoonlijk advies!

Winkelwagen
Scroll naar boven