Omruilen & Retourneren

Om jouw retourzending snel te kunnen afhandelen vragen wij je om de retour aan te melden met behulp van onderstaand formulier. Graag een kopie van dit formulier toevoegen aan de retourzending.

Retouradres

123logeerbed.nl
Boulevard Heuvelink 24
6828 KP ARNHEM

Uitgesloten voor omruiling en retourneren zijn de artikelen die speciaal op jouw verzoek en specifiek naar jouw wens zijn gemaakt. 123logeerbed.nl kan jou aansprakelijk stellen voor waardevermindering als blijkt dat het artikel bij omruiling of retourneren niet aan onderstaande criteria voldoet:

  • Het artikel is niet gebruikt
  • Het artikel is schoon, onbeschadigd en compleet
  • De verpakking is intact en alle labels en kaartjes zijn aan het artikel bevestigd
  • De originele verpakking is voor zover mogelijk onbeschadigd, niet beschreven en niet beplakt
Naam
Telefoonnummer
E-mail
Onderwerp
Betreft


Reden
Aankoopdatum
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

Retourprocedure

Na aanmelding van jouw retourzending kunt je het pakket via het postkantoor naar ons retour sturen. De kosten als ook het risico van de retourzending zijn voor jouw rekening. Naar gelang de waarde van de inhoud van je pakket adviseren wij je verzekerd te versturen. Mocht er onverhoopt iets mis gaan met uw pakketverzending, dan kun je daarmee in ieder geval verhaal halen bij de pakketdienst.

Na ontvangst van het retour gestuurde artikel(en) zal 123logeerbed.nl het artikel beoordelen. De staat van het te retourneren artikel kent vier variaties:

  • Variatie 1. Het artikel is onbeschadigd en in de originele, ongeopende verpakking en voldoet aan de overige voorwaarden gesteld, conform onze algemene voorwaarden artikel 7 en 8. Het artikel kan omgeruild worden, met verrekening van de waardevermindering of de consument ontvangt 100% van het aankoopbedrag retour.
  • Variatie 2. Het artikel is onbeschadigd, de originele verpakking is beschadigd c.q. geopend maar het artikel voldoet aan de overige voorwaarden gesteld, conform onze algemene voorwaarden artikel 7 en 8. Het artikel kan omgeruild worden, met verrekening van de waardevermindering of de consument ontvangt 90% van het aankoopbedrag retour.
  • Variatie 3. Het artikel is onbeschadigd, de originele verpakking ontbreekt. Het artikel voldoet aan de overige voorwaarden gesteld, conform onze algemene voorwaarden artikel 7 en 8 . Het artikel kan omgeruild worden, met verrekening van de waardevermindering of de consument ontvangt 80% van het aankoopbedrag retour.
  • Variatie 4. Het artikel voldoet niet aan de voorwaarden gesteld in artikel 7 en 8 van onze Algemene Voorwaarden. Het artikel kan met een eventuele bijbetaling omgeruild worden, met verrekening van de waardevermindering of de consument ontvangt een percentage (afhankelijke van de hoogte van de waardevermindering) van het aankoopbedrag retour.

De consument wordt na het onderzoek, zoals beschreven in voorgaande artikel, op de hoogte gesteld van het oordeel van de medewerker van 123logeerbed.nl. Indien de consument akkoord gaat met het oordeel kan het artikel omgeruild worden, met verrekening van de waardevermindering of zal 123logeerbed.nl het overeengekomen bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 werkdagen overmaken. Indien de consument niet akkoord gaat met het oordeel blijft het artikel eigendom van de consument en dient de consument, voor eigen rekening, binnen een termijn van 14 werkdagen het artikel op de locatie van aflevering (lees het retouradres van 123logeerbed.nl op te halen.

Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, worden alle aanvullende overeenkomsten van rechtswege ontbonden.

Hulp of advies nodig?

Onze slaapadviseurs staan dagelijks voor jou klaar voor een persoonlijk advies!

Winkelwagen
Scroll naar boven